مهندس کمال علی پور نماینده مردم شهرستانهای سوادکوه، سوادکوه شمالی، قائم شهر، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از برگزاری نخستین نشست هم اندیشی و هم افزایی طرح صیانت از جنگل و مراتع که برای نخستین بار در ایران آن هم در شرکت چوب فریم تشکیل شده است عنوان داشت: وظیفه همه ما حفاظت از انفال عمومی است وظیفه دولت رشد اقتصادی کشور، توسعه و رشد در ابعاد مختلف است یکی از ابعاد توسعه جنگل و اقتصادی نمودن آن و ایجاد اشتغال در حوزه منابع طبیعی خصوصاً جنگل هاست.

وی با اشاره به اینکه در سال 1346 دولت ایران قراردادی با سازمان بین المللی FAO  منعقد می نماید که مراقبت کند از جنگل و آن را توسعه دهد، هم بهره برداری هم رشد جنگل، هم کاشت  وهم توسعه دهد و این شرکت هم در سال 1346 به همین منظور شکل گرفت تا ضمن مراقبت از جنگل آن را توسعه دهد.

وی با بیان این مطلب که روسیه دارای بیشترین صادرات در امر چوب است ولیکن بدلیل رعایت میزان برداشت و توسعه اکنون هیچ سطحی از جنگل های آن کشور کاسته نشده است و شرکت چوب و کاغذ مازندران نیز 80 % مواد اولیه (چوب آلات) را از روسیه تامین می کند و این در حالی است که در 40 سال گذشته ما در ایران میلیون ها هکتار از جنگل را از دست دادیم.

مهندس علی پور ادامه داد: از منابع خدادادی باید استفاده شود اما به راه درست نه بی رویه با قطع هر درخت باید سه درخت کاشته شود.

نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس بیان نمود: صیانت از جنگل را باید به نهادهای مردمی مثل شورا ها سپرد.و همچنین با گله از اینکه وقتی از روستاهای متصل به جنگل ، استخدامی صورت نمی گیرد ، چطور آنان در زمان نیاز به کمک بیایند.

نماینده شهرستان سوادکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: هر وقت کار را به دست مردم دادیم نتیجه مطلوب گرفتیم ، معنی دار بسپاریم و معنا دار نتیجه بگیریم .منابع طبیعی باید تفاهم نامه ای باشوراها منعقد کند، شوراها درگیر امر حفاظت و صیانت شوند، در آن زمان هم جنگل حفظ می شود و هم اشتغال برای روستائیان ایجاد می شود.

شرکت چوب فریم عملکرد مناسبی دارد و می تواند درآمد خوبی برای استان و شهرستان داشته باشد ما هم به این شرکت کمک می کنیم البته به شرط و شروطی که بتواند رشد ایجاد نماید و اشتغال را پایدار نماید  و باید تفکر دانش بنیانی داشته باشد.